dimecres, 22 de febrer de 2012

35 mm Film

No es que deixi la fotografia utilitzant càmeres digitals, però m'han regalat (20 €) una Nikon molt senzilla de film, i no he resistit comprar uns quants rodets de color, per provar, la primera entrega és el resultat de comprovar que la càmera funciona, de fet només ha de funcionar el disparador, i els controls de la velocitat i el diafragma, que ja he comprovat que funcionen.
També era necessari entendre com funciona el fotòmetre, i ja he vist que si li faig cas, sobreexposa una mica, o sigui que tendiré a subexposar una mica.
He fet tres rodets en color, i espero el revelat i escanejar els negatius. Aquest és el primer intent i el primer rodet.

Ara tinc la càmera carregada amb un film cromogènic de Kodak (BW 400CN), a veure com surt amb un revelat estándar de laboratori de color en procés C41, la veritat es que m'agradaria tenir temps d'utilitzar film autèntic de blanc i negre, però revelar a casa... és massa temps i espai del que no disposo actualment.
A mida que vagi revelant rodets, aniré afegint fotografies a aquest àlbum, la veritat es que és fascinant fer unes fotos durant uns dies, i no tenir el resultat fins una setmana després, ja no recordava la sensació de fer una fotografia i no poder comprovar el resultat al moment,
També he encarregat alguns rodets de la Ilford XP2, ja que tinc clar que vull fer fotografia en Blanc i Negre, sense processar després en l'ordinador.
Ara ja tinc l'arma i la munició, només em queda disparar!