dimarts, 31 de gener de 2012

Exposició: Paisatges de L'Ametlla

Aquest dissabte s'inaugura l'exposició fotogràfica a la Sala Polivalent de l'Ametlla del Vallès, que tracta sobre paisatges de L'Ametlla, hi contribueixo amb 7 fotografies:

Can Forns (Gran Masia situada a la carretera de Caldes, enmig de camps de conrreu)Millet Park (Residència de la tercera edat, d'estil modernista, vist pel darrere amb la posta de sol i molt vent)


15 minuts al garden center

Vaig anar amb la família al garden center proper a casa a fer una compra ràpida, uns sacs de terra i alguna flor de temporada, i en els 15 minuts que hi vam estar, vaig fer aquestes 15 fotografies:diumenge, 29 de gener de 2012

Visualització

Tot ho veig a la primera? què és veure-ho a la primera? segurament ningú veu les coses a la primera. Bé, en el meu cas he de fer un parell de voltes per.... potser trobar alguna cosa que m'agradi.
Una breu història de 4 fotos en 30 segons.
Primera foto, em crida l'atenció aquest arbre, sol, amb les canyes recolzades i les canyes abans de ser pelades al terra:


Segona foto, la primera em sembla massa estàtica, i les canyes al terra les trobo interessants juntament amb les que estan recolzades a l'arbre:


Aparentment, no milloro res de la fotografia anterior, però he vist una unió, encara que no la he fotografiat, segueixo amb el primer pla i el segon pla en el meu cap...


Tot es tracta en desplaçar-me uns metres, i decideixo que m'agrada el primer pla de les canyes, el pla central de l'arbre i el fons amb l'altre arbre que enllaça amb les branques, fent una continuïtat....


He fet 4 fotos per arribar a fer la foto que volia.

Seguirem practicant...

Blanc i Negre

Últimament estic fent bastantes fotos en blanc i negre, trobo que hi ha bastantes fotos que penso que són més potents en blanc i negre...diumenge, 22 de gener de 2012

Sant Antoni a Canovelles

El dissabte 22 de gener, es va celebrar la festa de Sant Antoni, patró dels animals, a Canovelles, entre d'altres actes, hi havia una exhibició de carruatges de diferents estils i èpoques, amb la gent que hi participava amb vestits també relacionats amb el carruatge.

Amb la experiència de l'anterior cursa de cavalls a Vila-Seca, ja vaig utilitzar només lents ràpides, i deixant la càmera amb prioritat a la velocitat 1/800 s., i amb enfocament manual o autofocus, depenent de la situació, no vaig tenir gaire problemes en fer les fotografies.

Aquí n'hi ha una petita mostra:Cavalls a Vila-Seca

El 16 de gener es va celebrar a Vila-Seca, en el programa de les festes d'hivern de Sant Antoni, tres curses de cavalls pura sang anglesos, de dues i tres voltes respectivament.

Va ser el meu primer repte de fotografiar elements en moviment i relativament a prop, l'error que vaig cometre va ser utilitzar el zoom de kit 55-200mm f/3.5-5.6 que ni és ràpid enfocant, ni té suficient nitidesa, evidentment vaig deixar a la càmera l'enfocament automàtic i el disparador en mode continu, va ser una mica difícil aconseguir enfocar clarament on volia, però alguna foto es va salvar.

Nova lliçó: portar sempre lents de qualitat i bona obertura, tindria que haver utilitzat el 180mm f/2.8 i el 35mm f/2 en cada cos de càmera i segurament hauria anat millor.

Una petita mostra: