dimecres, 16 de maig de 2012

Una tarda qualsevol

Algunes tardes, quan tinc temps, agafo el cotxe i vaig conduint per carreteres que conec, o de vegades no conec, tot a prop de casa, un parell d'hores com a molt. Avui ha estat una d'aquestes tardes, he anat a fer una excursió, i he fet algunes fotografies, crec que bastant variades, ja que no m'he estat en un sol lloc gaire estona, amunt i avall, i al final m'han sortit aquestes fotografies:

Un camp de blat, n'hi ha molts per aquí.


 Una flor.


dilluns, 14 de maig de 2012

Girona, Temps de Flors

Ja hi vaig anar l'any passat, i aquest any he repetit l'excursió. A diferència del 2011, aquest any, hi he trobat a faltar més flors i més guarniments, potser ja és així, i cada any és diferent, potser la crisi també... en fi, que m'he dedicat a fer altra mena de fotografies, no tan centrades en els diferents llocs guarnits amb flors, i esperant que la sort em fes veure alguna cosa interessant durant la passejada del matí.

Creuant el pont

Reflexos acolorits

dimarts, 1 de maig de 2012

Camp de roselles

A la carretera per la que circulo quan surto de casa, al costat, hi ha un camp de roselles, ja feia dies que li volia fer alguna foto, al final m'he decidit i aquest és el resultat.

Curiosament no he retocat res en JPG, he ajustat en alguna fotografia una mica l'exposició en el RAW, i ni retallades ni cap altre canvi, bé, en una la he hagut de retallar ja que apareixia la meva ma fent de parasol...

No sé per que, ja vaig sortir amb la càmera només amb el la meva lent fixe de 24 mm amb la idea de fer bones composicions d'entrada, intentant que tot estigués el més correcte possible d'entrada, i certament, quan les he vist en el Lightroom, i he provat algunes modificacions, no m'acabaven d'agradar tant com sense tocar res, no és gaire normal que em passi això, però després d'un parell de dies i tornades a revisar, tinc la mateixa sensació, no hi ha cap canvi que millori el que vaig fer. Cap reenquadrament, ni retallada, res, segurament a una altra persona li agradarà més una rosella més aïllada retallant part del marge dret, etc. A mi, per més que li dono voltes, no sé com millorar-les, m'agraden com han quedat.

No són cap meravella, però eren les imatges que tenia a la ment quan pensava en aquest camp de roselles, i així han quedat.

Els tres plans, el primer pla, amb la gespa aixafada (no sé com), el segon pla el camp de groselles, i al final de tot els arbres verticals.


Aquí vaig buscar els arbres del fons com a fons, i la mínima part de rosella que apareix per la dreta, no em molesta.