dilluns, 4 de febrer de 2013

Mitja Marató Granollers 2013

21 Km. fets en 1 h 1' 15'' el guanyador en categoria masculina, i 1 h 14' 24'' la guanyadora en categoria femenina, realment unes bones marques, llàstima que no tinc cap fotografia decent d'ells !

Això ja ho te la fotografia, quan no treballes amb la organització, tampoc té més importància, però és curiós. En primer lloc, no saps quan arriben els líders de la cursa, és cert que van després dels atletes amb algun impediment, però depèn d'on el col·loques, i jo em vaig colocar a l'interior després d'una corba, per temes de "background", només escoltes aplaudiments però no saps qui ve.

I com que corren a 21 km / hora, no hi ha segones oportunitats.

Arribo amb bastant temps de marge. Primer faig unes proves del lloc escollit, ubicació, distància, llum, etc...Ja es pot veure que m'he de colocar a l'interior, ja que espero que vagin per la part curta de la corda, i vull fer fotografies tant amb el tele com amb un angular.
Anem escalfant motors amb els primers atletes...


Aquest any potser han ajuntat més els temps de sortida, ja que de seguida venien els corredors a peu, com ha passat amb el primer i segon classificats, just estaven avançant a un tricicliste, amb les motos de vídeo, fotografia, organització, policia, els cotxes, el biker assistent.... impossible fer cap foto.


 Fins el tercer corredor no he tingut una foto més o menys "neta"

 

Aquí anava canviant de càmera i passant del tele al angular.


Llàstima no haver fer vídeo, ja que aquest moment ha durat uns cinc segons, el corredor, en plena pujada, ha parat de moure les bieles, i s'ha quedat mirant al cel, imagino que esgotat per l'esforç que fan aquests atletes, fins que li he fet un parell de crits d'ànim i ha tornat a la feina, era un moment més de vídeo que no pas de foto.Els atletes del F.C. Barcelona mai falten, i tampoc ho fan gens malament.


Quan  he vist després del revolt el cartell de primera dona, m'he emocionat, però les llebres que anaven davant han impedit que li pogués fer una foto amb el tele, així que he canviat al angular.


Anava tant ben protegida que només he pogut captar aquest instant.Ara ja venien petits grups de dos o cinc corredors, i la veritat és que la Raquel, que ha quedat tercera, corria tant que gairebé se m'escapa...


En aquest grup de tres ja es pot veure com la pujada passava factura al corredor de vermell


Mentre que aquests tres mantenien el ritme en paral·lelJa començaven a arribar bastants corredors, encara en fila, però han deixat la corda interior per anar per la part exterior de la corba, tocava canviar de posició i anar a l'últim punt d'aigua, situat sobre el Km. 16


Aquestes dues avies animaven d'allò més als corredors 

Ja es pot veure que la quantitat de corredors anava creixent, i em va fer gràcia aquesta parella amb el nen petit i la bandera de l'evolució del simi a l'home corrent, li vaig fer unes quantes fotos, però el vent no va ajudar gaire, i tampoc m'hi volia estar tot el dia.


També algunes estelades, que donaven color i alegria a la festa.

Ja venia el gruix de corredors, impossible canviar de banda, sort que he traspassat la carretera molt abans, per agafar el lateral on donaven aigua.Molta aigua, aquesta vegada en va sobrar i tot, molta aigua i molts voluntaris, qui no va beure va ser per que no tenia set.Beure o refrescar-se, que tot i ser un dia amb un vent fort però no constant, quan tocava el sol, feia realment força calor.

Últims participants, ja era hora de recollir les ampolles i les caixes, i jo de recollir l'equip i anar al cotxe a esperar que obrissin la carretera.Molt bona la organització, fins l'any vinent. L'enllaç oficial de la Mitja Marató de Granollers: http://www.lamitja.cat/