dimarts, 14 de maig de 2013

Testejant l'equip d'estudi

Ja porto un temps llegint sobre la il·luminació d'estudi, molta teoria i poca pràctica, ara que començo a tenir un petit equipament d'estudi, avui he fet la meva primera i única fotografia amb ell. De moment són 3 flaixos, a falta d'un altre que ja em compraré algun dia, un peu d'estudi de 2.5 mts, un adaptador per flaix amb muntura Bowens i un softbox amb doble difusor de 60x90 cms.

En aquesta ocasió la foto esta feta al sofà del menjador, amb un flaix a l'esquerra rebotant a la paret i al sostre i l'altre a la dreta a uns 45º amb el softbotx a dos metres de distància.
El primer que he notat és el control de la llum, jugant amb les ombres, donant volum. Ja anirem provant més coses amb el temps, només em falta una cosa: un lloc on poder muntar l'estudi, em sembla que haurà de ser al garatge...He de practicar molt, el reflex de la muntura de les ulleres a l'ull esquerra és terrible, es veu molt la pols als vidres de les ulleres, però tampoc crec que m'hagi quedat tant malament l'edició de la foto. Podria haver estat pitjor...

Excepte els flaixos i triggers, el material de difusors, peus i adaptadors, els estic comprant a Kube Studio , molt ràpids en el servei i molt amables en el tracte, a més de la qualitat del material, que és el més important.