divendres, 28 de juny de 2013

Visita Cooperativa La Fageda

Després de tant ball, vam anar a fer una visita guiada a la Cooperativa La Fageda, ubicada al meravellós entorn de la Fageda, a la Garrotxa. La visita és molt interessant, tant els orígens i la història de la cooperativa, com el procés que segueixen a la fàbrica de llet i iogurts. La guia era molt simpàtica i es va fer molt curta la visita. Per acabar vam degustar una selecció de productes, com la melmelada de tomàquet.


Mira aquí, i mira allí, quantes vaques !


dijous, 27 de juny de 2013

Festival Dansa: "Obre els ulls"

Dissabte a la tarda es va celebrar l'espectacle de l'Escola de ball Interdansa, a la sala gran del  Teatre Auditori de Granollers, l'últim Festival de Dansa de la temporada 2012-2013.

Com normalment faig, al matí faig fotos lliures, movent-me a prop de l'escenari i buscant la ubicació per l'actuació oficial, i a la tarda, ja faig les fotos intentant capturar els instants més interessants de cada coreografia, en aquesta ocasió, unes 15 fotografies de promig per les 29 coreografies.
Festival Dansa, assajos

El passat dissabte es va fer a la sala gran del Teatre-Auditori de Granollers, l'espectacle de cloenda del curs 2012-2013 de l'Escola de ball Interdansa.

Al matí els assajos, i a la tarda l'actuació amb el públic. Aqui poso algunes fotos.divendres, 21 de juny de 2013

Fi de curs Interdansa 2013

Diumenge passat dia es va tancar el curs de dansa 2012-2013 al Club de Ball Esportiu La Garriga - Interdansa, amb la celebració del final de curs, que serveix per mostrar les diferents modalitats de dansa que s'hi practiquen. Cada vegada són més alumnes i familiars, aqui van algunes fotografies de l'acte.
dilluns, 10 de juny de 2013

Tramuntanart 2013

Ahir es va celebrar a la població costanera del Port de La Selva, a l'Alt Empordà, la IV mostra d'art contemporani dedicada al vent. Organitzada pel pintor i artista Carles Bros, amb la col·laboració de l'Ajuntament, els Restauradors i Comerciants del Port de la Selva.

Les modalitats artístiques que hi tenen cabuda són moltes: fotografia, dansa, música, "performances", poesia,   escultures, instal·lacions, etc.

Al principi semblava una tasca relativament fàcil, presentar 4 fotografies on el tema fos alguna cosa relacionada amb el vent, però, mica en mica, si un vol fugir dels tòpics d'arbres que es mouen pel vent, o la mar moguda pel vent, i es planteja com fer alguna cosa original, una idea, un concepte, una associació, o una contraposició (com vaig fer jo), relacionada amb el vent, el tema es va complicant. Per sort, disposava de bastants dies per pensar i provar, abans de la inauguració de la mostra.

Al final, de les idees que vaig tenir, em vaig decidir per la contraposició entre la força i la duresa del vent del nord, pesat i tediós, molest i de vegades perillós, i un simple mocador de seda. No se si es realment una contraposició, o potser una adaptació, és a dir, si vols viure en un indret on el fort vent és el protagonista, has d'adaptar-te com el mocador amb el vent.

Realment el més interessant d'aquest esdeveniment artístic, és que et fa pensar i pensar, i buscar idees, i provar coses, fins que trobes el que busques, no és un concurs, no hi ha guanyadors ni classificacions, es fa per amor a l'art i a la creativitat, i això és molt bo, tant a nivell personal com a nivell global de la mostra d'art, crec que el públic, també tenia que pensar i fer un petit esforç per entendre i gaudir del procés creatiu que hi havia darrera de cada obra presentada.

Sigui com sigui, vaig participar amb aquesta sèrie de 4 fotografies:dissabte, 8 de juny de 2013

Street photo a Barcelona

Avui hem fet una sortida alguns socis de l'AFA per Barcelona, a diferència de l'any passat, aquesta vegada he utilitzat el color en la majoria de les fotografies, una petita mostra:
diumenge, 2 de juny de 2013

Bosc Encantat

Hem anat a la Devesa i ens hem apropat a les Roques Encantades. El bosc avui estava especialment "màgic", hi havia moltes coses que mirar i entretenir-se, però com acostuma a passar, he hagut anar de pressa ja que anava amb un grup de pares i mares de l'escola.
En fi, he intentat captar la sensació que em feia aquest bosc "encantat", o no, en plena primavera, tan verd.   Si algú vol una mica mes d'informació, al final d'aquesta entrada, copio un enllaç a un altre blog que he trobat força interessant.


Algunes vaques estaven pasturant la verda gespa.