diumenge, 22 de setembre de 2013

Depredadors i depredats

Com va acabar aquesta lluita per la supervivència? no ho sé, la mosca papallona intentava alliberar-se de la teranyina, però no em vaig poder quedar més estona...
dilluns, 16 de setembre de 2013

Acrida Ungarica Mediterranea

No és que sigui un especialista en foto macro, més aviat faig molt poques fotografies amb macro, però em va cridar l'atenció l'error que cometia aquesta Acrida Ungarica, que no només no estava al bosc, si no que estava al mig d'una plaça, i a més, sobre una fusta pintada de vermell d'uns parc infantil, mal camuflatge !!


dijous, 5 de setembre de 2013

Aquarium Barcelona

Per continuar amb la visita de llocs amb fauna de Barcelona, avui ha tocat visita a l'Aquarium. Els vidres bruts tampoc ajuden gaire.dimecres, 4 de setembre de 2013

Zoo Barcelona

Algunes fotografies fetes ahir al Zoo de Barcelona, per provar a fons el 70-200 f2.8 sense estabilitzar, a 1/160 s.  i 200 mm aconsegueixo força fotos sense trepidació, que no esta malament, per mi.
Llàstima que els vidres estan molt bruts, però ja se sap en un zoològic.
No és mala idea anar-hi quan es pon el sol per la tarda i hi ha menys gent i centrar-se en un animal en concret, a veure si surt la foto inesperada i bona, a banda de les típiques fotos que vaig fer jo.