dimecres, 25 de juny de 2014

Festivals de Dansa de FDC i Interdansa

També he estat bastant ocupat els dos caps de setmana passats fent el reportatge de fi de curs de les escoles: Fit Dance Company "FDC" de Barcelona, molt recomanable si us agrada la dansa de tot tipus i viviu a la ciutat, i del Club de Ball Esportiu La Garriga "Interdansa", també molt recomanable si us agrada la dansa de tot tipus, balls de saló, funky, contemporani, flamenco, remix, jazz, i viviu pels voltants de La Garriga, en els dos casos, crec que no es pot trobar millors escoles, més dinàmiques i amb un professorat perfectament preparat, tant tècnica com personalment.

No enganxo cap fotografia a aquesta entrada ja que es poden trobar fàcilment en l'apartat d'àlbums de fotos i un parell de mini-clips que estan a l'apartat de vídeos a Vimeo.

TramuntanArt 2014

Aquest any també vaig participar en la mostra d'art dedicada al vent de tramuntana que organitza en Carles Bros a la població empordanesa de Port de la Selva, però per motius personals no vaig poder-hi anar. Uns amics fotògrafs em van penjar les fotos en el seu lloc d'exposició.
La vaig dedicar als núvols que es formen amb el canvi de pressió atmosfèrica que precedeix la tramuntana, i volen ser un homenatge a la persistència a no desfer-se i desaparèixer quan bufa el fort vent del nord.


dimarts, 3 de juny de 2014

Exposició de Jazz a l'AFA

El passat dissabte es va inaugurar una nova exposició fotogràfica dedicada al jazz, hi vaig participar amb unes quantes fotografies, aquest és un extens resum.