dimarts, 30 de desembre de 2014

Final d'any

Queda un dia per acabar aquest any 2014, canvi d'any, un any més passat i un any menys per passar. El balanç de l' any? segurament, un any interessant, he treballat molt, he llegit molt poc, no he fet res d'esport, he millorat l'equipament fotogràfic, i m'he enfrontat a diversos reptes personals, no hi ha hagut cap incident familiar tràgic però si moments durs.

Però això pot ser un any qualsevol, aquest any veig les coses de diferent manera, no totalment diferent, però si el suficientment diferent com per canviar una mica, he canviat algunes maneres de pensar, i per tant de veure les coses.

No sé el motiu, no hi ha un motiu, segurament hi ha un munt de coses, aspectes, experiències, que mica en mica, una a una, m'han fet reflexionar i canviar certs pensaments, actituds, idees.

En fi, s'acaba l'any, tot i que aquest ha anat prou bé, també és molt subjectiva  la opinió, i com que no sóc del tot conformista, espero que el proper any sigui encara millor.

Només una imatge, una ombra del que som, en certa manera uns desconeguts per nosaltres mateixos.dissabte, 6 de desembre de 2014

Excursió al bosc

Avui ha sigut el primer dia de sortida seriosa amb la nova càmera i una òptica una mica peculiar, però que m'agrada bastant, equipament lleuger i prou versàtil com per anar amb aquest equip per tot arreu, en diuen equipament tot terreny d'això, no ho sé si ho és o no, a mi m'ha servit per veure que m'he d'acostumar a la nova equipació, no és tan ràpid com per treure'n grans conclusions en un dia, però les sensacions són molt bones.Targetes de memòria (3)

No esta gens clar si és millor utilitzar un mètode o un altre per descarregar les targetes de memòria, això és com si preguntes si utilitzar filtre neutre o no, o utilitzar pasasol o no, o Nikon o Canon, o Sandisk o Lexar, o si els mitjons han de ser del mateix color tots dos o cada un d'un color diferent. Cada un la te la seva opinió, per tant, i com que no utilitzo filtres, sempre poso el parasol, m'agrada que el parell de mitjons siguin del mateix color, i els de Nikon fan un cable amb un terminal diferent per cada càmera, descarregaré les targetes de memòria amb un lector de targetes extern i configuraré la segona targeta a les càmeres com a backup de la primera.
Apa, ja esta decidit.