dimecres, 25 de febrer de 2015

Dintre i fora

Aquesta fotografia em fa pensar en la diferència que hi ha entre estar dintre o fora, dintre tot es veu amb la protecció que ofereix un vidre prim, la petita distància que físicament ens separa pot ser enorme si un esta dintre i un altre fora, les mateixes coses s'aprecien de diferent manera, des de la llunyania o des de la proximitat en un mateix lloc. De vegades em sembla que són dues dimensions diferents. A dintre i a fora, inside outside, tots estem en algun moment en una o altre banda del vidre.


diumenge, 8 de febrer de 2015

Volar

He descobert un lloc on fan parapent a prop de casa, pot ser interessant tornar-hi un altre dia a veure quines possibilitats hi trobo en aquesta dansa aèria.


dilluns, 2 de febrer de 2015

2015 Mitja Marató de Granollers

Un altre any m'han enredat per anar a veure i fotografiar la mitja marató de Granollers, he provat algunes altres coses, però bàsicament ha sigut com cada any, o et centres en els que van davant al Km. 16 que també és punt de donar aigua, ja van estirats i no tan junts com al principi, he cobert el Km. 5 a l'inici de la cursa, amb tothom molt junt, i el Km. 16 quan ja havien arribat els guanyadors a la met, o sigui que una mica de tot, és una cursa molt bonica i també es pot fer la sortida i l'arribada un altre dia, tot i que hi ha molta més gent i són uns altres moments de la cursa.