lunes, 16 de enero de 2017

Harley

Què te la marca Harley Davidson per ser un fenòmen mundial? entenc que als U.S.A. existeixi un públic que idolatra aquestes motos, formen part de la seva història, fins i tot un estil de vida o de pensar, però es que allí no tenen més fabricants de motocicletes, exceptuan la marca Indian, propietat de Polaris actualment.

Em te fascinat aquest moviment de masses respecte a aquesta marca.


sábado, 7 de enero de 2017

Cavalcada de Reis

Un any més han passat pel poble els Reis mags d'orient, repartint il·lusions per als més menuts i somriures per als més grans, una bonica tradició de la nostra cultura.miércoles, 4 de enero de 2017

Matinar ajuda

En moltes ocasions, llevar-se aviat per fer fotografies d'exterior, acostuma a ser gairebé un requisit, una part important de "l'èxit o fracàs" d'una fotografia és la llum. A l'hivern, en les planes d'Osona, amb la seva habitual boira baixa li dona una calidesa quan el sol ja és bastant amunt, al contrari, quan el sol esta ras a l'horitzó i ofereix una fredor gèlida.

Això no és incompatible amb la llum de la posta de sol, que dura bastant més que la de la sortida, i fins i tot fotografia nocturna, tot depen de les ganes i son que un tingui per fer les ters en una.